Nem cremet kylling og kartofler

Hej! Hvordan går det? Herover går det godt, bortset fra at jeg vågnede midt på natten og kunne ikke gå tilbage i dvale. Ugh. Jeg endte med at holde mig vågen indhentning på e -mail i et par timer. Siden jeg var oppe havde jeg nogle cheerios og kaffe. Jeg troede, at jeg bare skulle til ‘magt gennem’, men endte med at gå tilbage i sengen lidt.

Da jeg var klar til rigtig, løb jeg 5 miles. Det var en hård. Jeg fik ikke nok søvn, og mine ben føltes tunge, og jeg følte mig bare skør. Boo. Men ingen stor. Vi løber igen i morgen og ser, hvordan det går.
Mine seneste videoer

Ansigtsmaske til løb eller gå uden for tip
Ansigts maske tip til løb eller gå udenfor under coronavirus -udbrud. Skal du bære en ansigtsmaske og de bedste muligheder for løbere.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Næste op
Rejse Jane Review
08:01

Direkte
00:00
08:21
07:15

Post-run morgenmad var en temmelig lækker åben ansigt ægsandwich. Jeg har brugt de nye Sabra Sandwich -spredninger på alting, og dette er en anden fantastisk kombination. Faktisk kan jeg ikke beslutte, om dette betragtes som fancy toast eller en åben ansigtet Sandwich? Uanset hvad var det fantastisk.

I Mango News … de er fantastiske lige nu.

Jeg fandt et par enorme enorme enorme mango i den 99 cent butik. Denne score gjorde min uge!

Super Easy hvidløg kyllingopskrift ved hjælp af Trader Joe’s hvidløg simmer sauce (i stedet for svampesuppe). Dette gør nok til 4 måltider. Hvis du ikke laver mad til fire personer, skal du dele det ud til en hurtig frokost eller middag næste dag. Eller læg den i en fryseresikker beholder og gem den som et frosset måltid for fremtiden.

Nem cremet kylling og kartofler opskrift

Jeg blev inspireret af en opskrift, som Ben’s Fam laver med kylling og dåse svampesuppe. Jeg brugte en hvidløgskogning og simmer sauce fra Trader Joe’s.

Ingredienser: 4 udbenet kyllingebryst, 4 kopper vasket og hakkede kartofler, .5 kop hver: hakket løg, gulerødder og selleri, pakken hakket hvide svampe, TJ’s hvidløgs -simmersauce

Kørselsvejledning: Forvarm ovnen til 350 grader. Varm 2 tb olivenolie og kog hakkede løg, gulerødder og selleri, indtil den er blød. Krydre med S&P. Tilsæt svampe og kog igennem.

Kast hakkede kartofler med olivenolie, salt og peber.

Spred dem på bunden af ​​en smurt gryderet. Krydre kylling med S&P og placer oven på kartofler. Top med kogte grøntsager. Hæld sauce over det hele, dæk med folie og bag i 45 minutter, fjern folie og bag i yderligere 15 minutter, eller indtil kyllingen er kogt igennem, og kartofler er færdige.

God fornøjelse!

Jeg bliver så glad, når jeg smider en ny opskrift sammen, og den kommer fantastisk ud. Og denne gør mig ekstra ophidset, fordi det var super let og gjorde masser af rester. Jeg er kommet til at indse i livet, at måltidets forberedelse er fantastisk for dovne mennesker. Eller i det mindste at lave ekstra mad, når du laver mad, er en god idé, hvis du vil være doven og bare varme og spise noget næste dag. Som jeg gør.

Så jeg delte resterne af dette måltid og er klar i et stykke tid. Boom!

Spørgsmål: Har du rester eller et nyt måltid i aften til middag?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Fortsæt med disse:

Sheet Pan rejer tacos med cremet koriandersauce

Sheet Pan rejer tacos med cremet koriandersauce

Nem rejer tacos ark panopskrift. Lys rejer tacos med cilantro fløde sauce pakket pakket med protein og toppet med

Light creme creme enchiladas- Let ugedagsopskrift

Light creme creme enchiladas- Let ugedagsopskrift

Let Enchiladas -opskrift, der er fyldt med sunde ingredienser! Denne lette mexicanske klassiker er en god middag og laverPizza omelet opskrift-2 måder

Pizza omelet opskrift-2 måder

Sund morgenmadspizza omelet opskrift med lavt fedtindholds ægte Californien mozzarella. Ægskorpe pizza opskrift til morgenmad, lun

Nem morgenmadsbagt kartoffelopskrift

Nem morgenmadsbagt kartoffelopskrift

Nem morgenmadsbagt kartoffelopskrift kartofler er en lækker, næringstæt grøntsag og en fantastisk mulighed for at brænde din wo

Air Fryer Mojo kartofler opskrift

Air Fryer Mojo kartofler opskrift

Air Fryer Mojos opskrift. Nem mojo -kartofler opskrift i luften Fryer. Fantastisk brændstof til løbere og for at hjælpe dig med at ramme din

Nem scalloped kartofler med broccoli opskrift

Nem scalloped kartofler med broccoli opskrift

Nem scallopede kartofler med broccoli -lysopskriftsswaps. Veggie pakket familievenlig side skål potluck opskrift

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *