Marine Corps Marathon Expo såvel som Youngsters Fun Run

Hej fra Washington DC!

I går kom jeg til hotellet med masser af tid til at få fat i mad, før fejringen startede …
Mine seneste videoer

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Inspect in With Run Eat Gentag

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Næste op
Min dejlige ægtefælle i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Direkte
00:00
08:21
00:51

Ja. Jeg gik al metoden til DC til kæde mexicansk mad. #Dontjudge

Og har et par drikkevarer med mine eneste løbervenner, inklusive min #4 foretrukne person, LeAnn.

Og denne fyr

I morges vækkede solen mig så godt tidligt, så godt som jeg gik mod Expo. Jeg hørte, at det skulle blive overbelastet, såvel som det var nøjagtigt. Der var lange linjer for at få din smæk såvel som endnu en lang linje til ekspoen.

Jeg tog den obligatoriske tur til vandmelonboden for at oplyse hej …

Men det er ikke her, vandmelonfejringen foregik. Heldigvis havde jeg den indvendige scoop, at Watermelon O’Plenty skulle uddeles efter de sunde unge sjove løb.

Carb-belastning som om det er mit job.

Og til sidst fik jeg tilfredsstillet min længe mistede vandmelon BFF Stephanie!

Jeg har bare lyst til at gå alene i et stykke tid, så jeg ruslede langs Mt. Vernon Trail. Det var en dejlig lil fredelig tid.

Jeg var på mine fødder uden vandmetode også meget på dette tidspunkt, så jeg gik tilbage til hotellet omkring kl. 15.30. <- Jeg vil fortryde det i morgen. #Foreshadowing Jeg kaster en hel gallon vand såvel som nogle barer såvel som tilfældige ting. Derefter var det tid til middag med mine nye sålløbervenner. Nu er jeg nødt til at pakke sammen såvel som at være forberedt på i morgen. Jeg er allerede træt. Det er type af et dårligt tegn ... Spørgsmål: Har du haft din vandmelon i dag? Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *