Hvordan man inspicerer, hvis du er fugtet

hej! Hvordan går det? Det er køligt over. såvel som ikke kun ‘koldt for Californien’ – virkelig virkelig legitim kold. Løfte.

Mig: Det er så koldt!
Mine seneste videoer

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Gennemgang af Jessica Simpsons nye bog – Open Book. Sangeren såvel som iværksætter spilder tricks såvel som bag kulisserne overrasker alt i hendes memoir.

Gennemgang af den hørbare bog – Jessica Simpson læser den selv! Der er desuden bonus -melodier, når du får lydversionen!

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 5 sekunder

Næste op
Uortodoks bog såvel som Netflix -evaluering
07:28

Direkte
00:00
08:21
06:05

(dig): “Hvor kølig er det ??”

Det er så køligt … Jeg havde virkelig varm kaffe i morges i stedet for min sædvanlige is. Hvad. Jeg forstår ikke engang, hvem jeg er mere.

Vente. Jeg forstår, hvem jeg er – jeg er nogen, der til sidst gjorde en Instagram online -historie. Af en eller anden grund gav min telefon ikke mig muligheden!?! Jeg genstartede / nulstillede appen… men nej, den fungerede ikke.

Derefter dukkede det op som en mulighed !! Så jeg lavede en kort for at sikre mig, at det fungerede. Boom. Jeg vil gøre disse hele tiden, så jeg har virkelig en semi-menneskelig interaktion med dig hver dag.

Jeg chugged også vand såvel som var superproduktivt med e -mail såvel som et par nye projekter.

(Det er min Nalgene Waterbottle. Har du en som denne?)

Nu taler vi om at forblive hydreret. Det er en vigtig del af at holde din krop sund såvel som den er super vigtig, hvis du løber.

Jeg offentliggjorde om dette i fortiden, men det er enkelt at lade det glide. Så inspicér ind med dig selv – nøjagtigt hvor meget vand har du haft i dag? Præcis hvor meget havde du i går?

Sådan forbliver man fugtgivet om vinteren:

Det er altid vigtigt at holde sig godt fugtet. Det er dog vanskeligere om vinteren – uden sommerens varme temperaturer at gøre dig tørstige timer såvel som timer kan gå forbi, før du genkender, at du ikke har haft noget at drikke. Ofte, når du er super tørstig, er du allerede dehydreret!

1. Hold en vandbott med dig uden dagen. Lav et mål at overflade det inden udgangen af ​​dagen (eller før frokost, hvis det er en lille flaske).

2. Hold styr på dit vandindtag med en app (WaterLogged er en mulighed), noter eller vanskeligheder med dine gode venner for at sikre, at de bliver tilstrækkelige såvel som at inspicere med hinanden. Dette er en fremragende metode til at holde dig ærlig på dage, du ikke føler det.

3. Gør dit vand mere attraktivt ved at tilsætte agurk, citron, mynte, jordbær eller dine foretrukne frugter. Dette giver det en fremragende pop af smag!

4. Når det er køligt, er det fint at tælle vand såvel som te. Vandbaserede drikkevarer kan tælle mod dit daglige indtag. Imidlertid spar dig tid såvel som penge ved at lave dine egne i hus eller arbejde i stedet for at ramme caféen.

5. Husk vand ved måltiderne såvel som happy hour. Bestil vand, når du sætter dig ned på en restaurant samt drikker det, mens du ser på menuen.

Sip vand imellem blandede drikkevarer, når du går ud på drinks. Bestil vand før sodavand eller alkohol, når du går ud for at spise. Dette vil hjælpe med at holde dig fugtet såvel som at spare dig for penge!

Hvordan man bestemmer nøjagtigt, hvor meget du kræver at drikke under et løb:

1. Evaluer dig selv (nøgen) inden en træning.

2. Træning i 1 time.

3. Hold styr på mængden af ​​væske i ounces, som du drikker fra evaluering af tiden til, når du er færdig med at træne.

4. Optag vægt efter træning (nøgen). Træk fra overfladevægt såvel som modifikation af det til ounces.

5. Tilføj ounces af vægtforskel til ounces af forbrugte væske. Det handler omtrent nøjagtigt, hvor meget du skal drikke en time.

6. Husk ændringer i klima/sæson/andet vil påvirke dette såvel som planlæg i overensstemmelse hermed. *Gør dette igen, da vejrforholdet bliver varmere såvel som at opdatere din hydratiseringsplan.

Spørgsmål: Præcis hvor meget vand har du hidtil i dag?

Er det en stor mængde, eller skal du finde din vandflaske ??

Send mig projektmappen

28SAVE

Deling er omsorgsfuld!

28

Pin

Del

Tweet

DelPost

Del

Fortsæt med disse:

Træningskalender til løbere med øvelser såvel som tip – december 2019

Træningskalender til løbere med øvelser såvel som tip – december 2019

Træning såvel som at køre kalender til december. Gratis udskrivbar kalender til nye løbere med kropsvægtøvelser såvel som Runnin

Oktober mål planlægger-fri udskrivbar månedlig målsætningsark

Oktober mål planlægger-fri udskrivbar månedlig målsætningsark

Månedlige mål for at køre såvel som fitness. Primært mål, månedligt mål såvel som mini -mål sat af uge. Gratis udskrivbare mål Måned PL

Hydratiseringsguide for løbere

Hydratiseringsguide for løbere

Hydratiseringstips til løbere træning til en 5k, 10k, halvmaraton O 26,2 miles. Præcis hvor meget vand du skal drikke

Hvad Boston Marathon -annullering betyder for at løbe – Podcast 125

Hvad Boston Marathon -annullering betyder for at løbe – Podcast 125

Præcis hvordan Boston Marathon annullerede effekter alle løbere i 2020. Vil dit løb være virtuelt? Chaning min lange løbsdag såvel som Bo

Løsning til dine kørende bekymringer B -videoer

Løsning til dine kørende bekymringer B -videoer

Hej! Ny video op nu på RER Instagram TV -kanalen! Jeg delte det op i 2 videoer for at gøre det lettere at opdage svaret

De allerbedste bekræftelser for løbere

De allerbedste bekræftelser for løbere

Her er en liste over 51 positive bekræftelser for løbere. Jeg nævnte disse på Instagram i dag, da du måske ikke genkender

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *