Motivation fra kolleger Run Eat Repeaters

Hej! Hvordan går det? Min hals føles så så så meget bedre i dag! Tak Ms. Masseuse og Mr. Frozen Veggies. Det er stadig den mindste lidt stramme, og det får mig til at strække det, men jeg prøver at være blid – hvilket ikke er min styrke.

Ved du dog, hvad er min styrke?
Mine mest aktuelle videoer

Marathon Training Day 4
Marathon Training Journal Day 4 Check In

Flere videoer

0 sekunder på 1 minut, 21 sekunder

Næste op
Rejse Jane Review
08:01

Direkte
00:00
08:21
01:21

Spise korn. Og General Mills tilsluttede mig. Elsker Blueberry Chex. Kærlighed. Den anden er også god – men Chex er min favorit.

En anden favorit er alle sommerfrugter! Jeg elsker melon og yoghurt og smoothies. Jeg lavede en snack af honningdug med yoghurt, nødder og blåbær.

Og jeg påpegede på mine Instagram -historier, at jeg havde disse ulige små bugs uventet vist på mine gardiner! ??! Nå, jeg kiggede på det, og de er tæppebiller. Hvad i den faktiske F. Jeg har ikke engang tæppe. Ikke sejt.

Jeg gjorde noget research, og de er lette at dræbe, hvis du renser alt. Flere kilder sagde, at du ikke har brug for gift eller skøre spray eller fumigation for at dræbe tæppebiller – bare sæbe og vand. Men de spiser stof og pap, så de kan skade dit tøj, selvom du ikke har tæppe.

Siden de startede nær døren i køkkenet var jeg så grov ud og lagde alle redskaber i opvaskemaskinen.

Derefter lavede jeg en smoothie og indså, at jeg ikke havde noget at spise det med! Ha! Jeg brugte en is scoop. Den anden mulighed var min risserver, som jeg kiggede op og kaldes en Shamoji. Er det ikke det mest fantastiske ord, du lærte i denne uge ?? !!

Og jeg vaskede også alt mit tøj og håndklæder og strøelse. Det overtog hele min weekend, og jeg arbejder stadig på at rense forskellige tilfældige skuffer og containere. Ugh. Dette får dig til at ønske at komme over mit hus og hænge ud, ikke?

Alt hvad jeg har brug for er at miste den 1 kammerat, jeg har !!

På hovedet-jeg har lige købt disse skuffearrangører, så efter at jeg vaskede mine løbssokker og kompressionssokker havde jeg denne pæne lil-situation til at sætte dem i. Jeg følte mig så type-A på toppen af ​​livet i 5 hele minutter! Boom. Dette er en stor ting for mig! Jeg er normalt iført to forskellige farvesokker, og den ene er beskidt, og den anden har huller.

Denne person var ikke værdifuld til at hjælpe med at rengøre eller dræbe fejlene eller virkelig give mig nogen form for meningsfuld interaktion, der ville få mig til at føle mig valideret.

Apropos pelsbolden …

Jeg har lyst til, at Vegas sporer sit kuld uden for kuldkassen, og jeg er regelmæssigt nødt til at feje og/eller træde på det og sige 4-bogstaver-ord i hans retning.

Jeg har prøvet forskellige tæpper og matts og placeringer – men det sker fortsat. Jeg troede måske, at han bare er rodet, men min mor sagde måske, at det er det kuld, jeg bruger. Hvad!? Jeg tænkte ikke engang på det, så jeg fik denne nye hippie -kattekuld fra Trader Joes – det vil have kattekuld. Det ser meget anderledes ud end hans normale kuld – det er som små brune pellets.

Har nogen person prøvet dette? Jeg har lige skiftet hans gamle ting til dette (selvom posen siger langsomt at skifte). Vi får se, hvordan det går!

Når jeg får en e -mail eller en kommentar eller besked fra dig, gør det mig virkelig glad. Jeg legit smiler til computeren. Selv dem, der kalder mig C-ordet. Hej, jeg har ikke nogen venner og en bugangreb – jeg tager det, jeg kan få!

Alligevel. Jeg elsker virkelig utroligt, når du deler dine løbende opdateringer og løb og succeshistorier. Så jeg tog en beslutning om at gemme RER -læserne, der kører e -mails fra sidste uge og deler dem med YA! Tillykke til alle, der løber og arbejder mod ethvert mål. Bliv ved! Jeg er utrolig glad for dig, og det gør mig virkelig glad, hvis jeg alligevel kunne hjælpe eller støtte i.

Kør spis gentagen bloglæserløber vinder:

Andrew kørte sin første 5K!

“Det gik godt !! Jeg sluttede på under 40 minutter, og det var mit mål. Jeg tror, ​​jeg startede for hurtigt, fordi jeg har lyst til at falme i slutningen. Alt i alt var det et godt første løb, og jeg kan ikke vente til det næste. ”

Amy kørte sin første halvmaraton og sendte et billede af racemedaljen:

“Hej Monica! Jeg er så ekstatisk, at jeg løb i min første halvmaraton i dag. Tak fordi du er så motiverende og inspirerende for mig! Mit mål var at gøre det på under 2 1/2 time. Jeg gjorde det i 2:16 !!! Woo Hoo! Jeg endte med at få Garmin Forerunner 35, fordi det har den håndledsbaserede hjerteovervågning. Jeg elsker det- selvom jeg kun har brugt det denne ene gang indtil videre.

Jeg inkluderer billeder. Går online nu for at finde en anden at gøre! Jeg har en 10k næste måned og har til hensigt at slå min 58 minutters PR.

Åh, og vi fik de sejeste medaljer! Ferrishjulet drejer sig! ”

Karen sendte mig en note, der sagde, at Run Camp hjalp med at skubbe hende til at køre sin første 10K:

”Jeg ville bare kontakte dig om min gennemførelse efter at have taget dit træningskursus. Jeg trænede og afsluttede min første Disney 10K sidste weekend i en alder af 62! Tak for motivationen og hoppet start til min træning. ”

Tracey fra Tracey er i form til venstre denne kommentar til RER:

“I weekenden kørte jeg et 5 mile løb i Boston kaldet The Run for at huske. Jeg var nervøs for ikke at være i stand til at gøre hele fem miles. Jeg har aldrig løbet så langt før. Det mest jeg gjorde var 4,3 miles, og det var tilbage i januar. Jeg skadede min ryg denne vintertid (så jeg får smerterne) og kunne ikke løbe i et stykke tid, og da jeg begyndte at løbe igen, var jeg bare ikke i det. Men jeg var i stand til at trække den ud af min hat og køre for at huske. Jeg løb fem miles. WHOO HOO !!! Jeg ved, at du løber fem miles bare for at varme op, men for mig er det en utrolig lang løb. ”

Beki chimede ind omkring hendes første halvmaraton på Twitter efter min Jeff Galloway -indlæg:

Bliv ved!

Hvis du har en løbende sejr eller succeshistorie eller løb et løb, du vil dele – mail mig på RuneAtrePeat @gmail.com med “RER Reader Running” i emnelinjen, og jeg vil dele det her. (Hvis du vil nå ud, men ikke have det delt, er det fint, bare lad mig det vide i e -mailen. Jeg vil stadig høre fra YA.)

Kører og spiser andre steder online …

6 ting at forvente på et Disney -løb ved hjælp af Women’s Running Magazine

7 Almindelig løbende frygt og hvordan man erobrer dem via aktiv

Spørgsmål: Hvilken sommer mad er du meget ekstatisk om?

Har du prøvet en fantastisk hippie -kattekuld, jeg må vide om?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Kør spis gentages feriereliste og undersøgelse

Kør spis gentages feriereliste og undersøgelse

Kørsel af blogundersøgelse 2020 og ferieliste. Kør spis gentag julekortliste, og hvad har du brug for for at køre dit bedste liv

Kør Eat Gentag podcast 89 Bedste live -anbefalinger og værste podcast -recs

Kør Eat Gentag podcast 89 Bedste live -anbefalinger og værste podcast -recs

Podcast, der dækker den bedste madferie og værste nye podcast -anbefalinger – eller de shows, der rodede mig. Kører n

Spørgsmål og svar på intuitiv spisning og binging, ideer til sommerkørsel og mere!

Spørgsmål og svar på intuitiv spisning og binging, ideer til sommerkørsel og mere!

Kørsel af mad fitness intuitive spisespørgsmål og svar. Idéer til sommerkørsel, hvad du skal gøre, hvis du er deprimeret og

Dette er grunden til, at jeg løber

Dette er grunden til, at jeg løber

Hvorfor jeg løber. Vi har alle forskellige grunde til, at vi kører. Men det er fantastisk, at vi kan oprette forbindelse gennem løb og sociale medier.

Marathon Training Week 4 Running, Eating and Reading Updates

Marathon Training Week 4 Running, Eating and Reading Updates

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Challenge Training Update. Maddagbog og bøger at lytte til, mens du kører

Hvorfor gik jeg først til terapi, og hvad der skete i betragtning af den podcast 109

Hvorfor gik jeg først til terapi, og hvad der skete i betragtning af den podcast 109

Hvorfor gik jeg til terapi og min historie om, hvordan jeg fandt en terapeut og mine tanker om det. Første gang maratonløber på hendes P

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *