National Running Day -rabatter, kuponer til løbere såvel som min løbende historie

Hej! I dag er min anden foretrukne dag i året – National Running Day !! (Thanksgiving er nr. 1 altid såvel som for evigt.)

Jeg bliver spurgt ‘Hvordan kom du i gang med at køre?’ Eller ‘Hvad er din løbende historie?’ Meget. For nylig blev jeg spurgt i et interview så godt som det skete for mig, at jeg aldrig har skrevet en bestemt blog om det. Så lige her er det …
Mine seneste videoer

Hvad jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hvad jeg spiste på en dag. Maddagbog fra en løber, der ikke i øjeblikket træner til et maraton eller et halvt maraton. Morgenmad, frokost, middag såvel som snacks plus tip.

Flere videoer

Næste op
High Achiever – Great Lyt Book Review
06:12

Direkte
00:00
08:21
14:26

Min løbende historie

(kondenseret, da jeg bliver træt og skal løbe …)

En gang i tiden var der en lubben bit rødhovedet mexicansk pige. Hun var større end sine gode venner så godt som det gav hende et kompleks. Hun beskæftigede sig med det indtil slutningen af ​​den høje institution, da hun besluttede at begynde slankekure såvel som at træne for at tabe sig.

Hun begyndte at gå med sin ven. De gik såvel som gik såvel som gik … indtil hendes gode ven grøftede hende, da hun fik forventet, såvel som Monican måtte gå alene.

Hun kede sig. Så hun besluttede at løbe lidt. Hej! Det var venligt cool, så hun løb lidt mere den næste dag. En dag løb hun hele 45 minutter i træk. Hun kunne godt lide det.

Monican tilmeldte sig en 10k. Det var eksplosion! så godt som hun ønskede mere, så hun træner til et halvmaraton. Derefter ønskede hun at løbe et fuldt maraton såvel som besluttede at starte en blog for at dokumentere denne rejse til 26,2 miles.

Og resten er historie …

Løb er nu mit liv. Det er min hobby. Det er mit job. Det er min flugt. Det er min terapi. Det er min favorit.

Jeg tror ikke, du skal løbe, men jeg mener, at du skal opdage noget, du kan lide at gøre så godt som at gøre det.

Hvordan man fejrer national løbsdag såvel som rabatter

Her er en liste over metoder, du kan fejre National Running Day såvel som nogle fremragende diskonteringspriser samt kuponer for løbere!

1. Kør. Hej.

2. Carb-belastning.

3. Få et løbende magasin – Women’s Running Magazine for $ 1 et problem

4. Indikation op til et løb!

En dag med omkostningsbesparelser på All Competitor Group, Inc. -serien den 4. juni 2014

$ 20 rabat på indenlandsk rock ‘n’ roll fuld, halv, relæ og cykel

$ 5 fra 5k, 10k, mini

€ 5 Off Int’l rnr

$ 5 fra Carlsbad 5000

$ 20 rabat på kvinders løbende serie

$ 20 rabat på Trirock (ekskl. Nationer)

5. Tweet! For hver udnyttelse af #Imarunner på National Running Day, TimeX donerer $ 5, så meget som $ 20.000, mod Boomer Esiason Foundation’s Team Boomer -program. Enkeltpersoner kan ligeledes dele deres “I Am A Runner” -historie på Timex Sports Facebook -fanen på. Personer, der bidrager med materiale via hashtaggen #imarunner eller på Facebook -fanen, vil ligeledes være kvalificeret til en mulighed for at vinde Timex® Ironman® -ure.

6. Kør med velgørenhed Miles, en telefonapp, der tilbydes til iPhones såvel som Androids. Download den gratis app, vælg en velgørenhedsorganisation af din mulighed såvel som hit start. Hver mile løb giver en donation til din valgte velgørenhedsorganisation.

7. Kontrolleret løb, spis gentagelse. <- I det mindste kan du krydse en af ​​dem fra fortegnelsen med sikkerhed! 8. Få noget runeatrepeat -gear i min Spreadshirt -butik. Spørgsmål: Præcis hvordan fejrer du den nationale løbsdag? Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *