Airport Runner

Jeg elsker at rejse. Jeg elsker lufthavnen. Jeg elsker den ophidsede energi, der brummer rundt i lufthavnen. Jeg elsker ikke at få min første flyvning forsinket på asfalten 30 minutter, løbe til min anden flyvning, se flyet er der stadig, men dørene er lukket – og bliver nægtet om bord!

Jeg løb fra min første flyvning med min tunge rygsæk og store videokamera -sag 3 terminaler over til min anden flyvning. Min rygsæk fik min t-shirt kjole til for høj til at være passende for nogen at se. Da jeg kom der, blev dørene lukket, og en arbejdstager sagde, at jeg blev booket igen? Kan du huske, hvornår dette skete med mig omkring jul?
Mine seneste videoer

At lære af et dårligt løb
Dårlige løb sker – her er hvordan jeg flyttede forbi det og lærte af mit næste løb. Tip for at hjælpe dig med at blive en bedre løber ved at være en neutral observatør af dine træningspas.

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 48 sekunder

Næste op
American Dirt Book Review
12:07

Direkte
00:00
08:21
03:48

Boo. Hvad er meningen med at være en løber, hvis du ikke kan løbe til din flyvning? De booker dig automatisk igen, når de er klar over, at du kommer til at lande for tæt på at komme til din næste flyvning. Jeg foreslår, at de lader dig udpege, om du er en løber, når du køber billetten og lægger “*løber” på dit boardingpas. Jeg kunne have taget flyet.

Undskyld for rant, men jeg vågnede kl. 04:30 i morges og kommer ikke til Mississippi før kl. 15.30 nu. Hvilken buste.

Jeg håbede, at BWI ville have havregryn i den amerikanske luftterminal (jeg så den i delta -terminalen før), men de gjorde det ikke. Så jeg købte noget mælk og frugt og spiste den med min baggie af korn.

Siden jeg har tid til at dræbe, har jeg tilbragt de sidste 30 plus minutter med at passe rundt i Charlotte lufthavn med at se på mine frokostindstillinger, selvom det kun er kl. 10.30. Hvad skal jeg ellers gøre i 5 timer? Nå, udover at tage billeder af papirkurven …

Jeg stødte på Sabarro, som jeg elsker at have store bid af, når Ben rejser med mig?

Dette yoghurtsted er en ny opdagelse for mig, men jeg tror ikke, jeg vil prøve det …

Fordi min ene ægte kærlighed, Jamba Juice er her !!! Og de har græskar smash! Jeg er besat af Jamba Juice og plejede at købe en efter hver lang løb i Long Beach (LBC, for dem, der ved, hvad der sker). Jeg har endda en “drevet af Jamba Juice” nummerpladeholder. Jeg er rigtig. Prøv græskar smash. Gør det.

Så ummmm … hvad nu? Jeg hænger bare ud i lufthavnen antager jeg. Fantastisk?

Jeg overvejer at slå en bar og blive spildt eller slå massagepladsen, åh vent – jeg er fattig. Jeg antager, at jeg bliver her og spiller på internetmaskinen i et stykke tid!

Vi ses senere ?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *