Disponable Running Gear

I dag ramte jeg goodwill til noget disponibelt løbingsudstyr. Jeg ved, at det bliver utroligt koldt i starten af ​​løbet, men jeg bliver varm hurtigt, når jeg løber. Så jeg vil ikke bære ekstra tøj, når jeg er varm.

Jeg gik til goodwill på jagt efter en sweatshirt, jeg kan bære til løbet, men smide væk enten, når jeg begynder at løbe eller i starten.
Mine mest aktuelle videoer

Golden Retriever tager ikke sine piller!

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 19 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 2
01:45

Direkte
00:00
08:21
02:19

Se på min nye smarte sweatshirt. Det var $ 1,06! Jeg kan skære det op i centrum, så det er let at tage af sted. Bare kald mig den “hjemløse løber”, fordi det er sådan, jeg ser ud!

Før jeg gik de tre miles til den goodwill, spiste jeg havregryn. Jeg var ikke så sulten, men vidste, at jeg ville være væk i over en time og ville blive sulten på turen.

Denne ting ser kridt fuld af chiafrø, men jeg satte ikke meget mere end normalt.

Jeg prøvede også denne nye PB – det er okay. Men hørfrøene i det er hele, ikke jord – tyder ikke på, at de bare går ideelle gennem dig?

Efter goodwill gik jeg en anden kilometer til Dunkin Donuts. Jeg troede, at dette ville være godt for mig i betragtning af, at “Amerika løber på Dunkin” og jeg er en løber og alt sammen …

Jeg fik en stor iskaffe og en munchkin til en bid af donut. Jeg tog bare en bid og gav resten til Ben (jeg kaldte ham til at komme og hente mig).

Jeg ville have en tee -shirt lavet til at bære til løbet, men der er ikke noget sted i nærheden af ​​det? De sætninger, jeg skulle tage på det, var sandsynligvis ikke sjove vulgære alligevel …

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *