Tinker Bell Half Marathon Recap

Den indledende Tinker Bell Half Marathon er færdig!

Mine mest aktuelle videoer

Ansigtsmaske til løb eller gå uden for tip
Ansigtsmaskeideer til at løbe eller gå udenfor under coronavirus -udbrud. Skal du bære en ansigtsmaske og de bedste muligheder for løbere.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 3
00:51

Direkte
00:00
08:21
07:15

Jeg abonnerede på dette løb i april i håb om og ønskede og bad om, at jeg ville lave en ven til at løbe med mig. Det skete aldrig. Men jeg fandt nogen, der havde brug for en tur til løbet, så tynd løber og jeg samkørede.

Vi mødtes kl. 03.52, så hun havde uden tvivl ikke tid til at ændre sig efter sit natjob.

Jeg er blevet brændt ud på løb og var endelig i ekstase over dette løb! Jeg elsker Disney -ting, så jeg har set frem til at løbe gennem Disneyland. Et øjeblik troede jeg, at jeg var Tinker Bell og prøvede at flyve. Det skete ikke.

“Du vinder igen, tyngdekraft !!!”

Jeg ramte Goodwill i går aftes til et kast -dækning i betragtning af at min tee -shirt var vævstynd.

Men det var ikke meget koldt, så jeg var klar til at kaste den ting før starten.

Bare et udsolgt med mine skaller ud …

Skinny Runner skal ændre sit navn til foto -løber, fordi hun løb med Cam i hånden og dokumenterede hver mil, Snot Rocket, Water Stop, Porta Potty, Back Fat Shot og Disney -karakter!

Den første del af kurset løb gennem Disneyland – det var stadig mørkt på dette tidspunkt. At løbe gennem slottet var dog temmelig romantisk fantastisk! Main Street og Askepottens slot blev tændt og magisk

Omkring Mile 3 gik vi ud af D-Land-området og løb rundt i Anaheim. Der var en masse crowd -støtte gennem Downtown Disney og ideel ud af parken. Kursen omkring Anaheim var ikke noget fantastisk, men der var nogle gode bands og cheer -tropper!

Omkring Mile 11-ish gik vi mod Californien Adventure. Dette var den bedste timing og pumper dig op for at afslutte løbet! Plus, på dette tidspunkt er solen oppe, så du virkelig kan se og glæde dig over seværdighederne og lydene i parken!

Min sidefletning ønskede ikke at samarbejde, så jeg fortsatte med at stå med det hele tiden. Af en eller anden grund fungerer 2 fletninger fint, men en fletning er for tyk og fortsætter med at hoppe fra forreste til ryg. Bemærket.

Men jeg er meget glad for at rapportere, at min skalbh ikke faldt af! Jeg var bange for et af mine skaller, der blev forladt skibet, da nogen råbte: “Areola !!” Men det viser sig, at de bare råbte “Ariel”! Whew!

Skinny Runner er væsentligt hurtigere og tynd end mig, så jeg troede, at hun ville tage af og vinde hele den forbandede ting. Men hun endte med at køre med mig hele tiden. Vi talte og glædede os på kurset – det var det mest sjove, jeg har haft i et løb.

Før jeg vidste det var vi ved målstregen! Dette løb fløj virkelig forbi !!

Tinker Bell Half Done i 1:50:25-Det er temmelig godt i betragtning af at vi talte (om ferier, løb, eks-kæreste, tarmbevægelser og religion) hele tiden!

Tak SR for at køre med mig, gå til Porta Potties to gange før hånden, tage billeder og se den anden vej, mens jeg skubbede en hel Clif Z -bar i munden efter race.

Spørgsmål: Hvad er din yndlings Disney -karakter?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Half Marathon Race Recap and Review. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Course and Race Review and Ideas for

Hvad skal man spise før et sent halvmaratonløb

Hvad skal man spise før et sent halvmaratonløb

Hvad man skal spise før efterfølgenMiddag Half Marathon Rock N Roll Las Vegas. hvordan man brændstof før en halv maraton eller maraton lat

Surf City Half Marathon Resultater og sammenfattning

Surf City Half Marathon Resultater og sammenfattning

Surf City Marathon og Half Marathon Resultater og sammenfattelse. Fotos og sjov fra Half Marathon Run i Huntington Beach

Hvidvin og spis halvmaraton Race Recap

Hvidvin og spis halvmaraton Race Recap

Kør Disney Half Marathon Race Recap. Hvidvin og spis Half Marathon 2021 Idéer tricks og gennemgang af 13,1 mile

AFC Half Marathon Race Recap and Photos

AFC Half Marathon Race Recap and Photos

America’s Finest City (San Diego) Half Marathon Race Results and Recap. AFC halvmaratonbilleder. Kører ind

OC Half Marathon -resultater og top 13 højdepunkter

OC Half Marathon -resultater og top 13 højdepunkter

OC Marathon og Half Marathon Race Resultat. Orange County Recap og bedste dele af 13,1 mile løb. Rabatter for andre

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *