Kører med et smil

Jeg gjorde mit allerførste løb i dag, så godt jeg tror, ​​jeg løb med et smil på min aftale med hele tiden?

Statistik: 4 miles på cirka 39 minutter. Jeg har virkelig bremset ned på min fritid, men dette var min allerførste ægte løb, fordi min skade, så tålmodighed er nødvendig!
Mine nyeste videoer

Athleta Running Shorts Review.MP4
Ingen gnidning kører shorts til kvinder. Ny evaluering af Athleta Hiit It 9 i Inseam Shorts.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 21 sekunder

Næste op
High Achiever – Great Lyt Book Review
06:12

Direkte
00:00
08:21
08:21

Da jeg kom tilbage, havde jeg en ting på mit sind = Bagel! Jeg spiste en halv WW -bagel med AB såvel som græskarsmør.

Og et miljøvenligt monster til ære for St.Patrick’s Day !!!

Efter nogle gode strækninger såvel som et brusebad chomping jeg på en skål frugt. Jeg kan ikke vente, indtil vandmelon såvel som kirsebær er i sæson <3 Tillykke med St.Patrick's Day! Hvem er med mig på denne ??? Sjov kendsgerning: Jeg har været i Irland såvel som kysset Blarney Stone? Jeg håber, at lokale virkelig ikke tisser på det, som nogen fortalte mig, at de gør ... Jeg ser, om jeg kan grave fotos til min frokostindlæg. Jeg følte mig som en regional siden af ​​mit røde hår - en rejsende bad mig virkelig om retninger! Ha. Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del Bliv ved med at vælge disse: Kører verdensmesterskabet - Deltag nu! Kører verdensmesterskabet - Deltag nu! Kørsel af verdensmesterskabet 2020 Præcis hvordan man tilmelder sig gratis. Løbere fra hele verden deltager for at repræsentere deres land for dette Stak på Miles Day 16 - Gå til tå -check -in Stak på Miles Day 16 - Gå til tå -check -in Køres vanskeligheder dag 16. Stak på Miles kører vanskeligheder november 2021. Inspicér ind med din løbers krop og Kørsel af tidsskriftskalender - juli 2020 helt gratis udskrivbar Kørsel af tidsskriftskalender - juli 2020 helt gratis udskrivbar Kørsel af træningskalender. Helt gratis udskrivbar løbende Jourmal til juli 2020. Kørsel af rutinemæssig planlægger for løbere af hele Leve Brug af en aftale med maske, mens du løber udenfor Brug af en aftale med maske, mens du løber udenfor Handle med maske til løb eller gå udenfor under coronavirus -udbrud. Retningslinjer for brug af en maske fra CDC. Forslag til være Kører hack for at forblive sund og ikke røre ved din aftale med under Covid19 -udbruddet Kører hack for at forblive sund og ikke røre ved din aftale med under Covid19 -udbruddet If you're running or walking outside during the coronavirus break out - here's a suggestion to assist keep you healthy as well as prevent t December Running calendar totally free Printable workout Planner December Running calendar totally free Printable workout Planner totally free Running calendar as well as Running Log printable pdf. December workout calendar for Runners exercise planner and ⚡ af Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *