De sødeste løbesko nogensinde

Hej! Hvordan går det?

Herover gør jeg mig klar til at lave Tamales! Min familie laver kun Tamales til jul, fordi det er masser af arbejde. Og faktisk har jeg aldrig lavet dem selv – jeg går altid bare over min Nana’s og hjælp, men jeg var ikke i stand til at gå i år.
Mine seneste videoer

4 minutters træning i underkroppen til løbere
Fem underkropsøvelser til løbere! Prøv denne hurtigstyrke træning derhjemme for dine ben, hofter og glutes. Intet udstyr er nødvendigt.

Glute Bridge
Æsel spark – alternative sider
Clamshells – Alternative sider

Få meget mere info på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 49 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 2
01:45

Direkte
00:00
08:21
04:49

Tjek ud – Tamale Making 101 i en af ​​de gange, jeg lavede dem med hende!

Da jeg opholder mig i Californien til jul i år, tog jeg en beslutning om at starte traditionen for at lave dem med min lilmamma og bror (de ved ikke, at de hjælper endnu – men det tager en landsby at lave Tamales!) .

Første trin: Lav det kød, der går ind. Færdig.

Mens dette kogte i går gik jeg til min mors og hang ud med mine peeps. Vi arbejdede i en lille gåtur for at retfærdiggøre alle godbidder.

Og jeg kom ind i julestemningen ved at se hjemme alene.

Min yndlings lille person kom også over, og jeg kiggede på verdens sødeste løbesko! (Okay, måske er de ikke så meget ‘løbende’ sko som ‘snuble rundt som en lille beruset person sko’, men du ved hvad jeg mener.)

Nu skal jeg vende tilbage til Tamale Prep. Næste trin: Lav masa!

Dette bliver et meget rodet eventyr – ønsker mig held og lykke!

25 dages fitness:

Jeg lavede et sæt abs før min løb, og jeg vil gøre et andet på lidt.

Spørgsmål: Hvad laver du i dag? Arbejder? Playing? Handle ind? Andet??

SEND ME THE WORKBOOK

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *