Sådan bliver bedre til Pushups hurtigt – 3 Tips

Indhold skjul
Sådan bliver bedre til Pushups FastWhy er Pushups så populær?
Hvad Muskler gøre Pushups arbejde?
Hvordan man gør en pushup korrekt
Øvelser, der kan HelpChest Presse
Planke
tricep Dips

Sådan får bedre til PushupsIncline Pushups
Afvis pushups / Feet Elevated
Negative Reps
Lav til Mid Reps
spiderman Pushup

Wrap-Up

Sådan bliver bedre til Pushups Hurtigt
I fitness, der synes at være så mange øvelser, som du kan gøre for at målrette hver muskel gruppe. Det ser ud som om der er en ny workout trend kommer ud hvert år, og en ny øvelse, der vil give dig den ”bedste resultater.” Selv om de fleste af disse tendenser kun vare kort tid, der er et par prøvede og sande OG (aka originale) øvelser. Disse øvelser er dem alle typisk tænker på: squats, lunges, krøller, pullups og pushups. og der er en grund disse øvelser har altid fastholdt deres popularitet – det er fordi de arbejder.
Fitness folk udlede de fleste af de ”nye” øvelser fra den klassiske go-to bevægelser, fordi de er så effektive. tænke over neje lunges. Dette er helt sikkert bare en form for et udfald, der er målrettet en separat muskel gruppe. Eller én-hånds pushups, fordi de er bare meget mere intens version af en almindelig pushup. moralske af historien: Der er en grund til disse øvelser, især pushups, har bevaret deres popularitet gennem årene. og hvis jeg skulle gætte, vil det bare fortsætte med at vokse som årene går forbi.
Så lad os tale om pushups. De synes som en let kropsvægt øvelse, ikke? Du temmelig bare sænke din krop mod jorden og derefter løfte op igen. men hvis du nogensinde har prøvet (og mislykkedes) ved pushups, så du ved, der er så meget meget mere i det end som så. Det er en surefire måde at vise dig, hvor meget din overkrop mangler styrke. Hvilket typisk gør en person underligt, hvordan man bliver bedre til pushups hurtigt! Heldigvis er der et par trin, du kan tage, hvis du søger efter et svar på, hvordan man bliver bedre til pushups hurtigt – og jeg har dem til dig!
Hvorfor er Pushups så populært?
Jeg har ikke mødt mange mennesker, som ikke ved, hvad en pushup er. Det er sandsynligvis en af ​​de mest populære, hvis ikke de fleste populære, øvelser i fitness branchen. men hvad gør pushups så populært? Det er et godt spørgsmål. Svaret? fordi de arbejder!
Pushups er for at bygge overkroppen styrke og hjælpe opbygge eller vedligeholde muskelmasse. Hertil kommer, pushups er nemme at lære og mestre ved at gøre dem konsekvent! Du ved, at gamle ordsprog ”hvis det ikke er i stykker, do not fix it.” Det handler om den bedste måde at beskrive popularitet omkringliggende pushups. Gang på gang har metoden vist sig at tilbyde resultater. Hvorfor ændre noget, der klart virker?
Hvad Muskler gøre Pushups arbejde?
Er du en stor fan af overkroppen træning? Er du søger efter en øvelse, der virker brystet, skuldre, biceps, triceps og kerne? Du tror måske ikke eksisterer en sådan øvelse. men jeg er her for at fortælle dig det gør. At motion er pushups! Derfor årsagen til, at du ser dem gjort i gymnastiksalen, kaserne, af professionelle sportsfolk, osv Pushups er den øverste overkroppen og core morder! men hvordan man får bedre til pushups hurtigt?
Hvordan man gør en pushup korrekt

Da du spekulerer hvordan man bliver bedre til pushups hurtigt, derefter trin 1 er at vide, hvordan man foretager en pushup korrekt. Brug korrekt form, når de udøver er afgørende. Dette sikrer, at du målretter de bedste muskelgrupper og holde dem sikkert. Her er den rette måde at gøre en pushup:
Start med fødderne sammen og dine hænder lidt bredere end tage på bredden afstand fra hinanden. Bemærk: Hvis du har brug for at ændre for at gøre øvelsen nemmere, kan du adskille fødderne nogle.
Dit hoved og hofter burde forblive på linje med ryggen på alle tidspunkter. Din krop burde danne en lige linje fra kronen af ​​dit hoved til hælene. holde skinkeben gemt, klemme dine glutes, og holde kernen engageret til at hjælpe din krop opretholde den bedste position.
Som du sænke ned, holde albuerne gemt i tæt på din brystkasse. Dine albuer burde danne en vinkel på 45 grader til din torso, når de ses fra oven. Dette vil bidrage til at undgå dine skuldre fra at såre, når du laver pushups.
Din bryst burde være et par inches fra rører gulvet, når du har nået det laveste punkt i øvelsen.
Når du forlænge tilbage op i udgangspositionen, din vægt burde forblive jævnt fordelt mellem hver hånd. Desuden bør dine skuldre og torso ikke vride.

Øvelser, der kan hjælpe
Trin 2 om, hvordan man bliver bedre til pushups hurtigt er ved at gøre øvelser, der hjælper styrke de involverede muskler. Ved at udføre visse øvelser, der er målrettet de muskelgrupper, vil det hjælpe dig opbygge din styrke og udholdenhed. Hvilket vil få dig laver pushups med lethed på ingen tid!
Brystpres

De kaldte brystet pressen efter muskelgruppe det mål. Her er hvordan du gør en kiste presse:
Start på gulvet eller en bænk med en håndvægt i hver hånd.
Placer håndvægte på skuldrene med overarmene på omkring 45 graderrees til kroppen med dine albuer vendt fremad og skuldrene i kø for at undgå at forårsage skader. Med dine palmer, der vender fremad, skal du pakke tommelfingeren tæt på håndtaget.
Sørg for, at kernen er forlovet, vippe din hage mod brystet og garantere, at du er i en stabil position. Når du har det godtgjort, er du klar til at løfte.
Skubbe vægten op på en udånding. Dine vægte burde følge en lavvand og komme til at mødes over toppen af ​​brystet. Du kan rette armene, så længe du ikke gør det med en pludselig eller en vigtig kraft.
Dit hoved og påtage sig blades burde ikke løfte af bænken eller jorden.
Hold musklerne kontraheret og langsomt sænk vægten tilbage til startpositionen.

Planke
Pushups arbejder alt fra din overkrop til kernemusklerne. En plank er en anden stor øvelse, der målretter mod disse muskelgrupper og vil hjælpe med at styrke dem. Sådan gør du en plank:
Start i Plank position med dit ansigt ned og underarm og tæer på gulvet. Albuerne burde være direkte under skuldrene, og underarmene burde vende tilbage. Hold hovedet afslappet og blik ned på gulvet.
Engagere dine abdominale muskler og begynde at trække navlen i rygsøjlen. Sørg for at holde din torso lige og din krop i en lige linje. Der bør ikke være nogen sagging i hofterne eller bøjningen. Det er vigtigt, at rygsøjlen opretholder en neutral position, og at du trækker skuldrene ned væk fra ørerne. Derudover skal du sørge for, at hælene er over fodkuglerne.
Hold positionen overalt fra 10 sekunder til et minut, og sænk derefter ned.

Tricep Dips.

Hvis du er noget som mig, så er Triceps den hårdeste muskelgruppe til at arbejde. Dette er en afgørende muskelgruppe til pushups, så det er vigtigt at bygge det. Sådan gør du Tricep Dips:
Start ved kanten af ​​en stol eller bænk og greb delen ved siden af ​​dine hofter. Sørg for, at fingrene peger mod fødderne, udvid dine ben ud, fødderne er hip-bredde fra hinanden, og hæle er på jorden. Hold din blik lige og hagen løftet.
Tryk ind i håndfladerne for at løfte kroppen og skifte fremad langt nok til, hvor din nederste halvdel løfter ud for kanten af ​​stolen.
Sænk ned, indtil dine albuer er bøjet mellem 45 og 90 grader.
I en langsom og kontrolleret bevægelse skal du begynde at skubbe dig selv tilbage til startpositionen og derefter gentage.

Sådan bliver du bedre på pushups
Pushups er hårde. Især hvis du lige begynder! Så det er forståeligt, hvis du spekulerer på, hvordan du bliver bedre på pushups hurtigt. Her er trin 3 – der er en række modifikationer, du kan forsøge at hjælpe med at blive bedre på dem. Her er et par pushup modifikationer:
Hældning pushups.
Start med dine hænder forhøjet mindst 12 tommer og udfør pushupen. Du kan gøre dette mod en mur. Husk, jo højere overfladen er, desto lettere vil flytningen være.
Afvise pushups / fødder hævet
Hvis du er en pushup pro, skal du prøve at hæve dine fødder på en kasse eller bænk. Dette vil gøre bevægelsen meget mere udfordrende.

Negative reps.
Hvis du bliver god til pushups, så prøv negative reps. Det er her, du tager 10 til 20 sekunder for at sænke dig selv fra den øverste position af bevægelsen til gulvet. Sørg for at opretholde ordentlig form, når du nedsætter ned og løft tilbage i plankposition.
Lav til midre reps
Skift det op ved at lave lave til midre rep-pushups. Her går du fra det laveste punkt på din pushup til midtpunktet, så tilbage!
Spiderman Pushup.
Fra plankpositionen skal du svinge din bedste ben ud sidelæns for at bringe det bedste knæ i den bedste albue, da du bøjer dine arme ned i pushup position. Skub backup op og udskift benet tilbage i plankposition. Gentag med venstre side.

Wrap-up
Pushups er den øverste klassiske kropsvægt øvelse. De arbejder dit bryst, skuldre, biceps, triceps og kernen. Det bedste er, du kan gøre dem hvor som helst. Men de kan være svært for begyndere. Hvis du spekulerer på, hvordan du bliver bedre på pushups hurtigt, vil ved hjælp af ovennævnte styrkelsesøvelser og pushup-modifikationer hjælpe dig med at opnå det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *