30 minutters boot camp ben workout

indhold skjul
Boot Camp Leg Workouts
30 minutters boot camp ben workoutscircuit 1
Kredsløb 2.
Kredsløb 3.
Squat hopper
Jump Lunges.
Bear Crawl.
Squat hoppe til at hoppe lunge
Squat + kalv rejser
Straight ben deadlift.
Hastighedskaters.

Wrap-up

Boot Camp Leg Workouts
I denne verden er der yogis, kryds montører, løbere, cyklister, vandrere, boot campister samt notering af camaraderie fyldte øvelser fortsætter. Ligegyldigt hvilken gruppe du kategoriserer dig selv under, vær glad for at du kommer derude såvel som at være aktiv. Så, skål til dig for at passe på din krop!
Mens der er masser af træningsprogrammer at vælge imellem, kan vi alle være enige om, at ikke alle øvelser er skabt lige. Nogle er væsentligt meget mere udfordrende end andre – såvel som Boot Camp er i den klassificering. Boot Camp Classes er en intens kombination af calisthenikere (pushups, lunges, squats) parret sammen med intense aerobe bevægelser. Faktisk er denne beskatningsøvelse baseret løst ud af væbnede styrker, der anvendes til at piske de nye rekrutter i form. Derfor navnet “Boot Camp.”

Ifølge Dr. Edward Laskowski, en professor samt co-direktør for Mayo Center Sports Medicine: “Øvelser, der omfatter boot camps, er designet til at arbejde den øvre såvel som lavere krop såvel som kernen, så det er en detaljeret træning.” En stor del af de øvelser, der udføres under en boot camp klasse, bruger kun kun din kropsvægt. Men vær ikke chokeret, hvis du flip dæk eller udnytter standard gym gear også.
En anden fordel ved boot camp træning er blandingen mellem kraftig aktivitet såvel som korte hvile pauser – hvilket gør dem hej (høj intensitet interval træning) træning. Samt vi forstår Hiit træning er fremtrædende for at maksimere fysiske konditionsgevinster i den korteste tid. Så, generelt gør boot camp workouts vil hjælpe med at læne din krop ud, øge din udholdenhed samt fakkekalorier.
Mens der er masser af fordele, der går sammen med Boot Camp Workouts, er det afgørende at bemærke et par ting. Ligesom ikke alle øvelser skabes lige, er der heller ikke alle træner. Nogle klasser har muligvis ikke stor vægt på højre form. Forkert type kan føre til skader – såvel som vi alle forstår præcis, hvordan denne historie går. Selvfølgelig er det afgørende for enkelhed selv i enhver form for ny træning, såvel som det gælder for Boot Camp. Hvis du vælger at tage en boot camp klasse, skal du sørge for at lytte til din krop såvel som kun skubbe dig selv så langt som nødvendigt.
30 minutters boot camp ben træning

Er der nogensinde en tid, hvor ben træning ikke regerer konge? Der forbliver uændret med boot camp. Faktisk kan en Boot Camp Ben Workout være på de tre øverste af de mest udfordrende, men alligevel givende, træning, du nogensinde har afsluttet. Tro Beyonce eller J-Lo Booty Goals – såvel som fyre, er der ingen skam at have en tonet bunden halvdelen.
Husk, at mens en Boot Camp Ben Workout vil hjælpe dig med at få disse gevinster, er det absolut en træg proces. Måske kan du prøve at lave en boot camp ben træning tre gange om ugen, når de allerførste starter ud. Eller måske kan du kun total hver uge. Processen er helt din såvel som helt op til dig! Mine anbefalinger er at mål for en boot camp ben træning tre gange om ugen indtil du føler dig komfortabel at flytte op til fire. Når du har de hyggelige, tonede ben, har du drømt om, gå tilbage til at gøre to gange om ugen!
Okay, nu er du parat til at rulle. Du er hyped op såvel som mentalt forberedt til din allerførste boot camp ben træning. Men hvor starter du? Ingen problemer! Din Boot Camp Ben Workout Circuit kan gå lidt som sådan:
Kredsløb 1
30 sekunder squat springer
5 straight ben deadlifts
30 Second Jump Lunges

Gentag 6 gange
Kredsløb 2.
30 sekunders bjørn crawl
10 squat + kalv hæve
30 sekunders hastighed skatere

Gentag 6 gange
Kredsløb 3.
30 sekunder squat hoppe til at hoppe lunge
5 straight ben deadlifts
30 sekunders hastighed skatere

Gentag 6 gange + overholder op med en 5-7 minutters stretch session
Squat hopper

En af mine foretrukne øvelser er squat hoppe. Denne plyometriske øvelse brænder kalorier ved at få hjertefrekvensen op såvel som toning af den nederste krop! Du begynder med at hænge på hofterne for at skubbe din røv tilbage såvel som nedre ned, indtil dine lår er parallelle med gulvet. Tryk derefter på dine fødder ned i jorden for at accelerere så højt som muligt. Sørg for at lade dine knæ bøje til en 45-graders vinkel, når du lander, så straks squat nedad såvel som blæse op!
Jump Lunges.

Kaukasisk
Er du parat til at føle brændingen? Bare rolig, det er absolut den slags, du vil være taknemmelig for. Lige efter at du har afsluttet boot camp ben træning. Vi hopper lunger svarende til rutinemæssige lunges. Men kan du antage forskellen: et spring! Du skal begynde i en grundlæggende kommende lunge position. Herfra skubber du eksplosivt ud af gulvet samt skifte indstillingen af ​​dine ben, mens du er i luften for at lande i endnu et lunge med OPPosite ben frem. når du lander blødt, fortsætte skiftevis sider i spring lunges.
Bear Crawl.

Ligesom vi alle har vores foretrukne øvelser, vi har alle vores mindste foretrukne. Bjørn kravler er absolut på min liste af øvelser, jeg ønsker at springe dog ikke, da jeg forstår, de er gavnlige. Det er det dobbelte til en spædbarn kravle, men din vægt er i dine hænder samt tæer i stedet for knæene. begynde på alle fire, samt løfte dine knæ i en 90 graders vinkel. dels trin samt den modsatte fod foran samme afstand mens opholder lav til jorden. skifte til den anden side, samt fortsætte med at gentage bevægelsen, skiftevis siderne.
Squat hoppe til at hoppe lunge

En anden fantastisk boot camp ben træning, der er sikker på at få at pulsen op! begynde med fødderne bærer bredde fra hinanden, samt arme ned ved din side. sænke ind i en squat indstilling samt gøre en squat hop ligesom anført ovenfor. når du lander blødt, suppleant i et spring udfald. Fra springet lunge sprænge tilbage en squat samt gentage udfald på den anden side.
Squat + kalv rejser

Squat plus kalv rejser kan være en mere ærkefjende af minen. men det er fint, da mine spædbarn kalve kunne udnytte hjælp! Denne boot camp ben træning taler for sig selv i forhold til præcis, hvordan det skal gøres. men her er kernen: begynde at stå med fødderne hofte afstand samt squat ned. når du har besat til din lavpunkt, forlænge op til en stående indstilling samt elevator i hælene fra gulvet, så squat tilbage samt gentage!
Straight ben deadlift.

Lige ben dødløft er et behov for at på din boot camp ben træning listen. Denne øvelse kan gøres ved hjælp kropsvægt, en kettlebell eller en vægtstang. bare stå med fødderne skuldre afstand samt holde en mindre bøjning i knæene. begynde at bøje fremad på hofterne, og holder din ryg lige samt lavere op, indtil du mærke strækket i din hamstrings samt glutes. langsomt løfte tilbage op til start indstillingen samt gentagelse.
Hastighedskaters.

Kaukasisk
En anden fantastisk øvelse at få denne puls op! begynde med bøjede knæ samt din ryg lænede sig frem. Bagsiden skal holdes så lige som muligt, samt skuldre må ikke bøjet. Leap på skiftende fødder fra side til side. Sørg for at bo på kugler af dine fødder samt pumpe armene til at hjælpe træde din hopper.
Wrap-up
Boot Camp træning er en fantastisk metode til at kaste fedt samt udvikle muskel. Boot Camp træning er en form for HIIT (høj intensitet interval træning.
Boot Camp bentræning er ligeledes intens. Ovenfor, dækkede vi tre kredsløb, som du kan bruge til en intens 30 minutter boot camp ben træning. huske at begynde træg samt udvikle op med tiden. Sørg også for at tjekke med din læge, før du starter en ny øvelse regime.
Øvelserne vi dækket i ovenstående boot camp træning var squat spring, hoppe lunges, bjørn crawl, squat spring til spring lunge, squat plus kalv rejser, lige ben dødløft samt speed skatere! finde glæde i dit 30 minutter boot camp ben træning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *