5 bedste Swim træningsprogrammer for løbere

Doing nøjagtig samme træning dag i samt ud kan få gamle hurtig. Det er så vigtigt at medtage en række øvelser i din regime, så du ikke får brændt ud. Desuden vil tilføje interval til din træning planen hjælpe dig med at øge din udholdenhed samt udholdenhed mere end du måske er klar over. Hvis du er en runner, samt du ønsker at skifte tingene op, eller du træner for en triathlon, så tænk på svømmetur træningsprogrammer for løbere.
Indhold skjul
Tid vs Afstand
Swim gange for RunnersStrokes Workout
Recovery Swim træning for løbere
Afstand Svømning
Deep Water Running
Interval Training Swim træning for løbere

Wrap-up

Bryan Mineo, skaberen af ​​The Swim Mechanic, udtalte: ”Svømning er et perfekt supplement til at køre så godt, som det kan hurtigt integreres i en løbers træningsplan. I første omgang svømme sessioner skal overholde lange løb dage til at tjene som en aktiv opsving, rødmen ud samt ryste gårsdagens miles. Mens disse svømning træning ikke vil være din nøgle træningssessioner, vil de give en dejlig pause i ugen fra tid på dine fødder.”
Hertil kommer, at medicinsk nyhed i dag rapporterede, at svømning har en række fordele såsom bygning hjerte-kar-styrke, forbedre søvn, håndtere stress, samt er en full-body workout, der øger din puls uden at sætte stress på kroppen. Ikke at nævne svømning er en lav-effekt øvelse, der kan hjælpe bistand ledsmerter.
Tid vs Afstand

Mens du kan være i stand til at køre i timevis, kan svømning ikke komme så hurtigt, samt det er normalt. Faktisk vil de fleste løbere ikke være i stand til at svømme ekstremt langt, når de allerførste begynde. Så snarere end at forsøge at svømme for distance, prøv svømning for et bestemt tidsrum på en mere kontrolleret tempo. Du vil høste fordelene af svømning uanset præcis hvor hurtigt du går!
Swim træningsprogrammer for løbere er aerobe, ikke anaerob. Aerob øvelse er enhver form for form for hjerte-conditioning, som omfatter svømning, gåture, løb eller cykling. Anaerob motion involverer en hurtig burst af energi. tro sprint eller vægtløftning.
Under aerobe motion, din ånde er hurtigere samt dybere end når din puls hviler. Ved at maksimere mængden af ​​ilt i blodet, vil du få pulsen til at gå op, hvilket øger blodgennemstrømningen til musklerne samt til lungerne.
Swim træningsprogrammer for løbere

Hvis du er ny til svømning, så den bedste metode til at begynde er ved at opdage de grundlæggende elementer. ligner en hvilken som helst form for anden øvelse, at kende den passende metode til at udføre en øvelse hjælper med at forhindre skade samt dårlige vaner. Så selvom du har været henkastet svømning hele dit liv, stadig gå over det grundlæggende før hoppe i hovedet først. Du kan begynde ved at opdage præcis, hvordan at trække vejret, flyde, samt flutter spark. når du har fået disse grundlæggende ned, er du parat til at svømme nogle omgange! nedenfor er et par svømmetur træningsprogrammer for løbere, der varierer fra at hjælpe med vægttab til healing til at forbedre din generelle fysiske fitness-niveau.
Strokes Workout

Den brystsvømning er en af ​​de nemmeste slag for at lære. Når man starter ud, kan du holde hovedet oven vande hele tiden op, indtil du er komfortabel i vandet. Efterhånden som du får mere selvtillid samt perfekt dine færdigheder, kan du tage slaget til et mere avanceret niveau ved at bringe dit hoved under vand. når du har erobret brystsvømning, kan du gå videre til rygcrawl samt derefter küren.
Recovery Swim træning for løbere
Svømning er den perfekte heling mellem dine hårde træning. Du vil være ved at give din krop den tiltrængt pause det fortjener mens ligeledes hjælper det komme sig. helbredende svømme træningsprogrammer for løbere er en fremragende tilføjelse til en workout plan.
Du kan begynde ved at gøre 10 minutter af en boremaskine, såsom vibration spark. når du er færdig, skal du gøre 20 til 30 minutter af svømning på en enkel tempo. Jo mere avanceret du bliver, jo mere varierede de streger kan blive, eller jo længere du vil være i stand til at gå til. bare huske på, bør dette være på en enkel indsats niveau. Hvis du ønsker at holde styr på din præstation, så tid selv hver uge for at se præcis, hvor hurtigt du fik omkring poolen på en enkel tempo.
Afstand Svømning

Hvis du er lidt mere avanceret i din svømning, så kan du forlænge afstanden på din svømme samt udføre det på et moderat eller behageligt vanskelig indsats. Dette vil hjælpe dig med at udvikle udholdenhed samt forbedre din lunge funktion.
Start med 10 minutter af nogle enkle omgange for at varme op. Derefter svømme 100 meter samt hvile for et minut eller to. Du kan begynde ved at udføre tre gentagelser. Når du er forberedt (eller hvis du er på udkig efter en udfordring) op afstanden til 200 meter. For at spice tingene op, kan du prøve at bruge en anden streg for hver gentagelse.
Deep Water Running
Hvis du søger efter måder at vitalize kører minus virkningen, så dybt vand kører, er den perfekte øvelse for dig. Alt du krav er et floatatipå bælte såvel som den dybe ende af poolen. Du kan begynde med at gøre en simpel løbehastighed i de allerførste ti minutter. Når de allerførste ti minutter er færdige, øger din hastighed i 15 til 20 minutter. Derefter ring den tilbage til den enkle hastighed i de sidste 10 minutter.
Interval træning Svøm træning for løbere

Da dine svømmekompetenceniveauer stiger, kan du tilføje i højintensitetsintervaller, der virkelig vil tage din fysiske kondition til et nyt niveau. Du vil kræve at begynde med ca. 10 minutter opvarmning. Dette kan være flutter spark eller nogle enkle varme omgange. Når du er færdig med din varme op, skal du svømme ved en livlig hastighed i to længder af puljen (typisk 50 meter). Prøv at totale de to længder om et minut (dette er dit interval). Når du er færdig, hvis du kom ind under minuttet, kommer du til at hvile opholdstiden tilbage. Hvis du svømmede 50 meter om 50 sekunder, så får du 10 sekunder hvile.
Hvis du ikke kan svømme 50 meter om et minut, skal du øge intervallet til et minut femten sekunder. Gentag dette 4 til 6 gange. Når du får erfaring, udvikle op til længere afstandsintervaller med flere gentagelser.
Wrap-up
Selvom det kan være fremmed for dem, er svømme træningsprogrammer til løbere en fremragende alternativ øvelse at køre af flere grunde. Svømning er en fuld kropsøvelse, der bygger kardiovaskulær udholdenhed, mens de er lav effekt samt ikke at sætte stress på kroppen.
Swim træning kan gøres på dine fridage fra at køre. Det vil hjælpe med at give din kropshelende tid, mens du stadig får kardiovaskulær fordel. Også det kølige poolvand vil hjælpe med at lindre dine ømme muskler såvel som leddene. Så start kryds træning ved at svømme omgange såvel som endte med at være en meget bedre løber!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *