Gå svømning dagligt såvel som 20 skøre ting kan forekomme

svømning hver dag
Det er vigtigt at være aktiv såvel som sund. Mere end sandsynligt, hvis du læser denne artikel nu, er det siden disse ting er værdier, du også har. Der er så mange måder at opnå optimal fysisk egnethed samt sundhed. Du kan spise rigtigt, du kan slippe af med skærmtid, så godt som du kan træne. Samt selv inden for disse muligheder er der andre valg, der skal have. Med træning, kan du vælge at cykle, vandre, køre, klatre eller svømme. Hvis du er interesseret i at svømme eller inkorporere svømning i din daglige rutine, så er dette artiklen for dig.
De fleste atleter såvel som fysiske fitnesselskere, der forstår svømningens vidundere. Det er lav påvirkning, har utrolig sundhed og wellness samt wellness fordele, samt er inklusive for folk i alle aldre såvel som størrelser. Siden det her er mere såvel som flere mennesker indarbejdet det i deres træningsregime. Men hvad sker der, hvis du vil gå efter at svømme mere kraftigt? Hvad sker der, hvis du dedikerer din tid såvel som fysiske fitness evner til at svømme hver dag?
Indhold skjul
Svømning hver dag
Svømning Daglige Burns Kalorier
Lavere blodtryk fra svømning hver dag
Svømning dagligt kan reducere stress
Forbedret muskelmassetone fra svømning hver dag
Svømning dagligt i kontakter kan forårsage øjeninfektion
Mental sundhed og velvære kan forbedre sig fra svømning hver dag
Solskader fra svømning dagligt udenfor
Svømning dagligt hjælper med at kontrollere blodsukker
Svømning dagligt kan forårsage udslæt
Røde øjne kan ske fra svømning hver dag
Svømning dagligt vil hjælpe dig med at sove bedre
Du kan få svømmerens øre fra svømning hver dag
Hud på din skulder kan blive irriteret
Svømning dagligt er fantastisk til dine led
Svømning dagligt kan forårsage tør hud
Du kan opleve mindre tilbage problemer
Åndedræt vil være stærkere fra svømning hver dag
Hårskader kan ske fra kemikalier
Lavere hvilende hjertefrekvens fra svømning hver dag
Svømning dagligt kan hjælpe dig online længere

Selvfølgelig vil der være nogle vidunderlige ting, der ville komme fra dette! Svømning dagligt betyder, at du kommer i en højkvalitets kardio uden at ofre dine led samt knæ. Gør nogen form for fysisk aktivitet hver dag er bundet til at bringe nogle utrolige fordele. Der er dog nogle ikke-så-vidunderlige ting, der kan komme ud af svømning hver dag.
Hvis du overvejer et fysisk fitness vanskeligheder, hvor du laver en svømmetur, der er efterspurgt i 30 eller flere dage, eller har fået ny gevinst adgang til en pool, såvel som du er begejstret for at komme derude, er det vigtigt at forstå hvad kan forekomme som følge heraf, både gode såvel som dårlige! Så lad os tjekke 20 ting, der kan opstå, hvis du svømmer hver dag …
Svømning Daglige Burns Kalorier

Som jeg nævnte ovenfor, svømning er en storslået type cardio. Samt ligesom med andre former for kardio, hvis du skal træne hver dag, vil du kaste en masse kalorier! Du kan kaste omkring 500 kalorier en times svømning. Med en virkelig intens træning, kan du endda få den kalorie, der kaster op til 750 kalorier om en time.
Så lad os sige, at du vælger at svømme i 30 minutter hver dag i en måned. Hvis det var tilfældet, ville du kaste omkring 7.500 kalorier i svømning alene! Men lad os sige, at du vælger at fordoble det såvel som svømme i en time om dagen. Derefter vil du brænde 15.000 kalorier på bare en måned. Det er en stor del kalorier samt en stor svømning!
Lavere blodtryk fra svømning hver dag

At have et sundt blodtryk er nødvendigt for stor sundhed. Uden det vil din krop ikke få de passende næringsstoffer såvel som ilt, det har brug for. Desværre lider næsten halvdelen af ​​den voksne befolkning af højt blodtryk eller hypertension.
Fordi du bevæger dig såvel som at være aktiv med svømning, har de opdaget denne type motion for at sænke blodtrykket. Mere specifikt er svømning dagligt blevet set at sænke blodtrykket hos voksne med hypertension. Så hvis du overvejer at svømme hver dag for dit helbred og velvære samt at sænke dit højt blodtryk, ville det være en glimrende ide!
Svømning dagligt kan reducere stress

I verden i dag handler vi alle sammen med varierende niveauer af stress. Fra arbejde til at øge børn til ansvar samt de uventede ting, som livet kan kaste vores vej, står de fleste mennesker over for et glimrende tilbud om stress regelmæssigt. Det er næsten umuligt at undgå.
Med svømning er der bare noget ved at være i vandet. Du laver noget på egen hånd. Det kræver en stor fokus såvel som lidt plads til distraktioner fra dine omgivelser. Når du er i vandet, skal du være i nutiden. Og dette er en af ​​de mange grunde, at svømning hver dag kan reducere din stress.
Det gør ikke kun, at du føler dig mindre stresset, de har opdaget, at svømning, sammen med andre former for kardio, kan virkelig reduce udgivelsen af ​​vores stresshormoner! Vi har masser af ting i vores liv, der øger vores stress hormoner, så hvorfor ikke tage op en aktivitet, der bekæmper det? Og, hvis du gør det hver dag, jeg kan kun forestille vægten, som du måske fjerne!
Forbedret muskelmassetone fra svømning hver dag

Svømning hverdagen vil øge både vores mentale såvel som vores fysiske helbred og velvære, som vi allerede har lært. Det brænder en stor del af kalorier som en betydelig type cardio, men det er unikt i den forstand, at det kan forbedre muskelmasse tone så godt.
Vidste du forstår, at svømning kan arbejde op til 50 muskler ad gangen? Det er utroligt! Det er især utroligt, når man tænker på, præcis hvor stort det er på dine led.
Ikke blot vil din leddene være taknemmelige for dig at svømme dagligt som en del af din fysiske fitness rutiner, men dine muskler vil sige tak til dig så godt. bare envision præcis, hvordan tonet dine muskler ville være, hvis du dedikeret dig selv til svømning hver dag!
Svømning dagligt i kontakter kan forårsage øjeninfektion

Hvis du er en af ​​de 45 millioner voksne i verden, der bærer kontakter, kan dette helt sikkert påvirke dig. Vidste du forstår, at hvis du bærer kontakter, mens svømning, du er ikke alene øge dine chancer for øjenirritation, men du også øge dine chancer for at etablere en øjeninfektion eller endda en hornhinde sår?
Beslutter at svømme dagligt med kontakter kan sætte dig på endnu mere fare for disse ganske alvorlige komplikationer. Hvis du er en komme i kontakt med bæreren, skal du sørge for at beskytte dine øjne med beskyttelsesbriller samt søge vejledning om præcis, hvordan man bedst forhindre dig i at etablere disse komplikationer.
Mental sundhed og velvære kan forbedre sig fra svømning hver dag

Mens vi lige har lært at svømme kan reducere frigivelsen af ​​vores stress hormon, kan det også hjælpe i at producere andre feel good hormoner. Cardio, såsom svømning, frigiver endorfiner. Endorfiner virker som vores kroppens naturlige smertestillende samt ligeledes fungere som en mere metode til at bekæmpe stress, angst, samt depression.
Hvis du reducere mængden af ​​stresshormoner, er du frigive hverdagen samt frigive endorfiner, så vil du se forbedringer i din mentale sundhed! De fleste mennesker tror, ​​svømning dagligt vil bringe fremragende fysisk sundhed og wellness fordele, men det er vigtigt at tro om mental sundhed, også!
Som sagt ovenfor, idet en dedikeret mængde tid ud af din daglige liv såvel som at gøre noget som svømning kan helt modifikation dit syn samt dit humør. Det er helt sikkert noget at overveje.
Solskader fra svømning dagligt udenfor

Indtil videre har jeg nævnt nogle virkelig tiltalende ting, der kan opstå, hvis du går svømning hver dag. Men som jeg sagde tidligere, er der ligeledes nogle mindre end egnede ting, der kan forekomme så godt. Til vores allerførste ugunstige ting at overveje, det virkelig afhænger af, hvor du er svømning.
Hvis du er svømning i din regionale nabolag eller gym indendørs swimmingpool, det er ikke så meget af en bekymring. Men hvis din svømning sted er udendørs, vil du fare solskader. Dybest set har mere tid udenfor i solen, jo højere er din risiko for solskader, hudkræft, samt mere. , American Cancer Society anbefaler dog du kan minimere disse risici ved at anvende bredspektret solcreme med minimum en SPF 30 hver to timer, du er ude i solen. Mens dette ikke helt vil befri dig for solskader risici, kan det hjælpe, hvis du vælger at svømme daglig udenfor.
Svømning dagligt hjælper med at kontrollere blodsukker

Blodsukker er endnu et vigtigt element i dit helbred. Væsentlige, kan blodsukkeret er mængden af ​​sukker opdaget i dit blod. De fleste raske personer kan bevare deres niveau i en typisk variation uden at det går så godt højt eller så godt lave, som begge kan være farligt.
Ifølge sundhed og wellness Digest, kan svømme virkelig have sådan en betydelig indvirkning på dit blodsukker, at den kan styre det for dage efter din træning. Med så mange muskler bliver brugt til din svømme session, bliver de brugt i en metode, der gør det muligt for dem at tage i sukker hurtigere såvel som effektivt fra din blodbanen. Dette er fremragende for alle med hensyn til sundhed, men især vidunderlige nyhed for dem, der er diabetiker eller prædiabetisk såvel som kæmper med deres blodsukker stabiliseres.
Man kan bare Envision, hvis du inkorporeret svømning ind i din daglige rutine, de betydelige forbedringer, der ville svede!
Svømning dagligt kan forårsage udslæt

De fleste puljer udnytte klor til rengøring samt rensning af vandet. Mens dette holder os risikofri fra bakterier avl i vandet, samt meget udsættelse for kemikaliet kan medføre nogle ubehag samt udslæt.
Selv om ikke alle mennesker oplever klor udslæt, er det helt sikkert noget at se ud for, samt være bevidst om, hvis du planlægger at svømme hver dag. Det kan være temmelig ubehageligt, formularing bump samt rødt udslæt, der klør samt kan svulme.
Røde øjne kan ske fra svømning hver dag

Svarende til en klor udslæt, kan dine øjne også endte med at blive irriteret fra kemikalier i en pulje. Jo mere eksponering, du er nødt til kemikalier, jo mere sandsynligt vil du etablere røde øjne fra irritation.
Nogle mennesker er mere tilbøjelige til at deres øjne bliver irriteret end andre, men vi foreslår, at hvis du er svømning en hel del at slid beskyttelsesbriller i vandet for at hjælpe forhindre oprettelse røde øjne. Så kan det ikke være et egnet ting til at ske, men i det mindste kan du forhindre eller mildne det!
Svømning dagligt vil hjælpe dig med at sove bedre

Det giver alt mening, at svømme daglige ville hjælpe dig sove bedre. Mens svømning, er din krop frigive færre stresshormoner mens ligeledes frigive endorfiner. Du føler dig mere sundt, såvel som du laver en full-body træning dagligt. siden af ​​dette, vil du føle dig mere tilfreds samt træt om aftenen, der fører dig til en meget bedre nattesøvn!
Så hvis du er nogen, der har kæmpet med at falde i søvn (eller sove igennem) i fortiden, laver cardio ligesom svømning kan arbejde vidundere! Det ville absolut være værd at prøve.
Du kan få svømmerens øre fra svømning hver dag

Dette er absolut ikke den mest velegnede af situationer fra svømning hver dag, men det bør overvejes, samt forberedt på. Som med de andre potentielt risikable ting, der kan ske fra svømning hver dag, jo mere svømning du gør det, jo mere sandsynligt er du for det ske. Her hvis du svømning hverdag, er du øge dine chancer for etablering svømmer øre. Svømmer øre er en ydre øre infektion, der opstår, når vand bliver fanget i øregangen. Derfra bakterier udvikler såvel som hvis venstre ubehandlet, kan det virkelig forårsage nogle problemer.
Husk det, hvis du ønsker at dedikere en bestemt mængde tid i retning af at svømme dagligt. Hvis du bemærker nogen form for af de tegn eller symptomer, skal du sørge for at få det behandlet hurtigt med øredråber, før tilstanden forværres!
Hud på din skulder kan blive irriteret
Her har vi en temmelig unik ting, der kan komme fra svømning! Vi har diskuteret alt om klor udslæt, men der er en anden irritation, du måske især etablere på din skulder efter svømning.
Mens dette er mere typisk blandt mænd, svømmer skulder er, hvor din skulder udvikler en udslæt fra stubben på hagen børstning din skulder hver gang du tænder dit hoved op for at trække vejret, mens svømning. Selvom sært konkret, er dette absolut noget, der sker såvel som normalt vises 15-30 minutter efter svømning.
Det kan ikke vedrøre enhver person, men hvis du er en fyr eller du har nogle hår i ansigtet, bare være forberedt. måske gør, at du rent barberet før rammer poolen?
Svømning dagligt er fantastisk til dine led

Jeg har nævnt dette tidligere, men det er lige så godt dejligt at ikke sætte det som en af ​​vores 20 ting, der kan ske! bare sætte i vand, vi evaluere mindre. Har du nogensinde holdt nogen i en pulje tro præcis, hvordan lys, de er? Tja, det er videnskab, virkelig!
Men, vi er ikke lige her til snak om alle detaljerne i videnskaben. Vi er lige her for at diskutere, hvorfor det er sådan en herlig ting! da vores kroppe er mindre af en byrde for os i vandet, det er en øvelse, der er betydeligt mere skånsom på vores samlinger.
Fordi svømning er så enkel på dine led, det er en ekstremt inkluderende form for motion, der er hurtigere tilgængelige for folk i alle aldre samt evner. Fra ung til gammel, vil du stadig være i stand til at få din puls op uden at forårsage unødig stress på dårlig eller nagende leddene, du har været der beskæftiger sig med. Du kan bare komme i poolen samt høste fordelene uden sagens omkostninger.
Svømning dagligt kan forårsage tør hud
Måske vil du ikke få en klor udslæt fra svømning dagligt, hvis du er heldig, men du stadig vil være yderst modtagelige for at få tør hud. Fra de kemikalier til bare at blive udsat for længere tid i vandet hver dag, er der en ganske stor mulighed for, at din hud kan lide.
Der er dog måder, du kan forsøge at forhindre dette. Vi foreslår, at du brusebad off hver gang du får ud af puljen samt derefter tørre ud korrekt. En af de nemmeste måder at få tør hud fra puljen er bare at komme ud, samt lufttørring. Selvfølgelig er en mere metode til at bekæmpe denne prospektive problem fra svømning hver dag er at anvende lotion efter hvert dyp! Selvom det kan være en problem, du står over for, i det mindste er der nogle ting, du kan gøre for at forhindre det!
Du kan opleve mindre tilbage problemer

Mere almindeligt end ikke kan køre samt endnu cykling forårsage en glimrende udbud af pres på din ryg. Fra cykling samt hælder over styret på en mærkelig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *