Side til sideboks shuffle i 4 enkle trin

Hvis du er noget som mig, så søger du altid efter alternative måder at arbejde underkroppen på. Der er ikke noget, jeg elsker meget mere end en øvelse, der arbejder din underkrop, mens det ligeledes får hjertefrekvensen – i det væsentlige som en kombination af kardio samt muskelmasse toning.
Side-til-side box shuffle (også kendt som lateral boks shuffle) er en eksplosiv øvelse, der vil have dine hamstrings, glutes, samt kalve i brand. Den store slags! De fleste mennesker gør generelt boks shuffles i atletisk-fokuserede træning eller for dem, der ønsker at kaste fedt hurtigt såvel som effektivt.
Hvordan man gør side til sideboks shuffle?

Hvis du overvejer at inkorporere side-til-side-boks shuffles i din træningsregime, er det vigtigt, at du opdager det grundlæggende. At vide præcis, hvordan man udfører en øvelse korrekt, er vigtig for at sikre, at du høster fordelene såvel som forhindre skader. Her er præcis, hvordan du gør det:
Begynd at stå på venstre side af boksen med din bedste fod, der hviler oven på midten af ​​boksen.
Hurtigt hoppe over kassen, lander med din bedste fod på jorden såvel som venstre fod oven på boksen.
Fortsæt med at shuffle fra side til side op, indtil du total dine reps.
Gentag for så mange reps såvel som sæt som ønsket.

Muskler fungerede
Som du kan forvente, blander boksen op i musklerne i din nederste krop såvel som din kerne. Du vil arbejde kalve, hamstrings, quads, glutes, hip flexors såvel som mave mens du laver øvelsen. Mens de er fantastiske for underkroppen, er de også en fantastisk kardio bevægelse, der vil øge dit stofskifte, fremme et sundere hjerte såvel som kaste store kalorier.
Er kassen blandet effektiv?
Box shuffle er utrolig effektiv såvel som du kan integrere det i din træning på en række måder. Som nævnt toner øvelsen toner underkroppen, men det er også en fantastisk kardio bevægelse, der fakkes kalorier.
Fordele.
Hvad er meningen med at lave en øvelse, hvis fordelene ikke er, hvad du leder efter? Lige her er fordelene ved at lave side-til-side-boks shuffles:
De er en fænomenal kardio øvelse, der vil have din puls pumpe! Ligesom alle cardio øvelser, jo hurtigere du flytter jo sværere øvelsen vil føle.
Vi bruger det meste af vores tid fremad, ikke side til side. Denne øvelse vil få dig til at udnytte forskellige neuromuskulære veje, som vil sværere din krop.
Side-til-side-boksen shuffle toner op lårene, glutes, inderside lår såvel som quads.

Variationer
Du kan gøre boksen shuffle på forskellige måder, skræddersyet til forskellige fysiske fitnessniveauer. Variationer omfatter:

Side til side shuffle uden boksen
Lateral boks hopper
Skaters.

Alternativer.
Ikke ret forberedt på at tilføje boksen shuffle til din træningsplan? Det er okay! Lige her er et par kasse shuffle alternativer, du kan prøve i stedet:
Box Step UPS – I stedet for at shuffling fra side til side, vil du træde op på boksen såvel som nedre nedad. Sørg for at skifte, hvilken fod du træder med hver gang!
Eksplosive trin ups – stå bag din boks samt placering en fod på toppen. Skift ryggen tilbage noget såvel som at holde en mikro bøjning i knæene. Kør op af boksen såvel som hoppe i luften over boksen. Når du hopper, skift dine fødder i luften, så du lander med den modsatte fod oven på boksen.
Box Step UPS for Balance – Stå med boksen direkte foran dig såvel som sætte en fod på toppen. Kom til at stå på toppen af ​​boksen samt køre det modsatte knæ op, mens du står på boksen.

Wrap-up
De fleste mennesker anvendes til at bruge deres ben til at flytte dem fremad. Men mange mennesker udnytter sjældent deres ben til flytning sideværts eller sidelæns. Det er her, hvor side-til-side boks shuffle øvelse er nyttig. Det er fantastisk til at arbejde de benmuskler, der ikke får udnyttet, at ofte (tænk glatte medius) såvel som alle de store. Så vær ikke bange for at ændre tingene op såvel som give denne fantastiske øvelse et forsøg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *