Baseball Going Global

Selvom baseball er, “America’s favorit tidsfordriv” har sporten fået trækkraft rundt om kloden. Med forårstræning rundt om hjørnet er baseball fans gearet op for MLB-sæsonen, men hvad med baseball på globalt plan?

Med det nylige First American Championship Win mod Puerto Rico, 8-0, på World Baseball Classic; Som for dem, der ikke er klar over, er dette baseballs forsøg på en verdensmesterskab som reaktion på baseball fjernet fra de olympiske lege; Jeg ønskede at udforske baseball som en global sport. Kigger på det fremtrædende niveau af spil på årets World Baseball Classic, tror jeg det er klart, at sporten af ​​baseball er globalisering.

Tænker på baseball som en tidligere olympisk sport, og nu siden grundlæggelsen i 2005, World Baseball Classic; Det er tydeligt, at baseball som sport er i en langvarig overgang af globaliseringen.

Den kvintesste amerikanske sport har skiftet i årevis til andre nationer med talentfulde spillere, der venter på deres øjeblik at skinne.

Mange amerikanere er ikke klar over, at baseball er en sport, der nyder og spilles af mange gennemførte atleter uden for USA. Mange Great Major League Baseball (MLB) spillere er kommet fra nationer uden for USA. Nogle berømte spillere omfatter Alex Liddi fra Italien, Didi Gregorius fra Holland, Nori Aoki fra Japan, Chris Reed fra Det Forenede Kongerige og masserer mere fra andre nationer rundt om i verden.

Den Internationale Baseball Federation (IBAF) blev grundlagt i 1938. Dette viser baseball har historisk set været globalt i næsten et århundrede.

Så, hvad er nogle store udfordringer med baseball, der slukker som Wildfire på tværs af det internationale marked? Hvorfor er spredningen tilsyneladende sådan en langsom proces? En vigtig faktor, ifølge eksperter, er den overvældende popularitet af forskellige sportsgrene; Mest navnlig fodbold, på internationale sportsmarkeder. Fodbold, eller Fútbol, ​​dominerer mange globale markeder af børn og potentielle atletes interesse. Flertallet med et ønske om at spille sport bortset fra baseball påvirker sportens vækst globalt.

Et andet faldgrube til spredningen af ​​baseball internationalt er manglen på ligaer og ressourcer til rådighed. Mange nationer tilbyder ikke små ligaer eller højere niveau ligaer, bemanding og busser. Dette stifter hurtigt potentielle baseball all-stjerner fra at nå deres fulde potentiale.

Med 2017 World Baseball Classics seneste afslutning; Jeg synes, det er sikkert at sige, at sporten af ​​baseball vokser. Langsomt men stabil!

Jeg håber du har haft denne mad – tænkte på vækst og spredning af baseball globalt.

Hvad er dine tanker om baseballs vækst som en sport? Efterlad en kommentar ned nedenfor! Vi vil gerne høre fra dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *