Matte finish vs Chrome finish vs Metallic Flake Decals

Når en atlet tager feltet, rink eller arena, vil de se deres bedste ud. Det betyder at bære en hjelm, der tager stil til næste niveau – og hvilken bedre måde end ved at vise en fantastisk hjelm decal?

Hvis en normal hjelmekontrol bare ikke vil gøre, bekymre dig ikke. Der er mange fantastiske muligheder for at tilføje en ekstra flair til din uniform. Hæv dit decal ved at vælge en stor decal finish, der går ud over det grundlæggende.

De mest populære opgraderede decal muligheder omfatter matte, krom og metalliske flake decals. Alle tre valg ser utroligt ud og er designet til at modstå alvorlig slid og rive hele sæsonen lang. Men alle tre finish har signifikant forskellige udseende og omkostninger værd at forstå.

Før du vælger, hvilken decal der er rigtigt for dig, lad os opdage fordele, ulemper, forskelle, ligheder og mere mellem matte, krom og metalliske helmeknaler.

Matte finish decals.

I modsætning til standard, skinnende decal muligheder, skaber matte finish et fladere, mindre reflekterende udseende. Især når de parret med en mat hjelm, vil mate decals problemfrit blande sig ind i hjelmen. Dette giver et niveau af subtil slankhed til dit udseende og uniform. Derudover kan parring af en mat klistermærke med en skinnende hjelm skabe en fantastisk kontrast. Begge kombinationer er utroligt populære.

Matte finish er også utroligt holdbare. Disse klistermærker vil vare, uanset hvilken slags rigor du sætter det igennem. Lavet af ultra-stærkt 20 mil vinyl og tilgængelig til udskrivning i enhver farve eller design, vil Matte Finish Decals gøre hele holdet se godt hele året rundt.

Den eneste betydelige ulempe med en mat finish decal-i det mindste til noget – er dens mangel på glans og glans. Hvis du leder efter et klistermærke, der vil skinne under sollyset, er dette ikke klistermærket for dig.

Chrome Finish Decals.

Hvis du leder efter et ægte udsagnstykke, kan du ikke overse en af ​​de nyeste hjelmede Decal Options-Carbon Fiber Chrome Finish Decals.

Trykt med en skinnende, silvery folie undertone ved hjælp af banebrydende teknologi, kan du også lagde den med flere farver efter eget valg. Når disse farver lægges over kulfiberkrommønsteret, skaber det et dybt dimensionelt, iøjnefaldende design, der efterligner metal.

Også lavet med super stærk 20 mil vinyl, vær sikker på at dit design kan modstå noget gameday kaster din vej uden at fade eller revne. Decalen selv er også fleksibel og let at anvende på enhver hjelm. Når du er klar til at ændre dit kig op, er det også nemt at fjerne.

Den eneste ulempe ved carbon fiber krom finish decal er farve- og designbegrænsningerne. Selv om det er muligt at udskrive nogen farve over krommønsteret, vil der altid være det sølvbaselag. Hvis sølv ikke er en del af dit udseende – og du ikke vil have det til at gøre et krom finish Decal Work kunne vise sig udfordrende.

Metalliske Flake Finish Decals

Lige nu er der intet varmere i hjelmekoncer end at vise en metallisk flake finish. Ved at integrere ægte metalflager med blækket, vil hovedet blive, når du tager til feltet med en alvorligt slank lys.

Ligesom alle andre dekaler er metalliske flake-dekaler stærke og holdbare takket være det samme 20 mil vinyl. Du kan også vælge enhver farve til at blande med de metalliske flager. Dette gør det til en god mulighed for hold, der søger at tage deres kig på et hak, men ikke ændre for meget af logoets udseende.

Det handler ikke om logoet dog. Metalliske flager kan også blandes i blækket til udskrivningstal, prissticker, striber og meget mere. Der er ingen ende på, hvad du kan blive sparkly.

Den store ulempe til en metallisk flak finish er prisen. Selvom det stadig er en overkommelig måde at jazz op på en uniform, er denne teknik mere kompleks end mere traditionelle klistermærker. Derfor vil prisen sandsynligvis støde på omkostningerne lidt i forhold til andre metoder.

Men medmindre budgettet er et betydeligt problem, lad ikke prisen afskrække dig. Med et så stellar slutresultat er den lille omkostningsbump altid det værd.

Valg af den perfekte finish

Nu hvor du har gået over forskellene mellem disse tre fantastiske klistermærker – hvordan vil du vælge den rigtige til dit hold? Det kan være vanskeligt at indsnævre den perfekte.

Men ved at sammenligne matte finish vs. Chrome finish vs metalliske flake decals, er der ingen tvivl om, at du vælger det spil, der vinder udkig efter dig og dit team.

Klar til at bestille utrolige, højkvalitets hjelmskilte i nogen af ​​disse finish og mere? Stol på ekspertgruppen på Sportdecals.com for alle dine atletiske hjelmekontrolbehov, herunder fodbold, baseball, hockey, lacrosse og meget mere. Med over 40 års forstærkende atletisk slitage har vores familieejede firma 40 års sportsdekalsoplevelse. Ring til os på 800-435-6110 eller få et gratis online tilbud her når som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *